MC CHAUFFØRERNE

er en klub for motorcyklister, hvor alle er velkomne, uanset hvilken motorcykel de kører på. Vi har eksisteret siden 1970 og er ca. 60 medlemmer. Vi har klubaften onsdag kl. 19.00 og fredag klokken 19.30. Klubhuset er beliggende på Kobbelvænget 1, Fredericia.

I sommerhalvåret kører vi hver onsdag en fællestur fra klubhuset kl 19. hvor alle er velkomne til at komme og køre med. Ud over klubaftener, har vi også mange andre arrangementer, som f.eks. julefrokost, fastelavnsfest og ø-tur. Fast hvert år også en sommerfest, hvor andre MC'ister er velkomne.

MC Chaufførerne er medlem af DMC, som er en landsdækkende interesseorganisation for motorcyklister som blev dannet i 1972. DMC arbejder især på det politiske med bl.a. motorcykelbeskatning, færdselspolitik, færdselssikkerhed og forskellige former for kontakt med myndigheder og organisationer. DMC er medlem i Federation of European Motorcyclists Association (FEMA), samt Nordisk Motorcykel Råd (NMR).

Motorcykler i gården foran klubhuset, til Mc Chaufførernes sommerfest 2014.

Motorcykler i gården foran klubhuset, til Mc Chaufførernes sommerfest 2014